Themarondes!

heart of flags

Vanaf Ronde 20 gaan we de Themarondes introduceren!

Elke 20 rondes zal er dan een ronde zijn die net even andere spelregels hanteert dan dat we gewend zijn.
Welke regels dat dan zijn hangt weer af van het Thema. Dat kan dan weer alles zijn.

Er is dan wel 1 algemene regel die bij elk thema geldt: Beheer organiseert deze ronde.
Dat houdt voor bijvoorbeeld Ronde 20 (Themaronde) in dat de Winnaar van Ronde 19 Ronde 20 niet organiseert maar even geduld zal moeten hebben en helemaal los mag gaan in Ronde 21.

Anja, Martijn en ik hebben zelf wel een paar thema’s in gedachte maar wat is er nou leuker dan met zn allen iets verzinnen!?
Heb jij leuke ideeën voor een themaronde? Laat het ons weten en knal het idee hieronder in de reacties. Heb je een ingewikkeld idee zet er dan ook even een uitleg bij.

Denk bijvoorbeeld aan een vrije landen ronde, een geheime ronde, een allerslechste allertijdenronde, hoe gekker hoe beter!
Musicialronde staat overigens al ingepland voor Sint Juttemis.

In de laatste week van September maken we bekend wat de eerste 5 thema’s zullen worden waarin in ieder geval Ronde 20 vaststaat.
Dus we zoeken minstens 5 thema’s voor de rondes: 20, 40, 60, 80 en 100

Succes met verzinnen!

Profile photo of Sebastian

Over Sebastian

Een Eurovisie Newbie, pas sinds 2011 echt een beetje aan het volgen. Sinds die tijd ook actief in diverse ESC spellen en sinds december dan hier bezig. Hier speel ik met Frankrijk en Finland en ben ik achter de schermen vooral aan het knutselen met nieuwe ideeën. Mocht de site ineens weg zijn waarschijnlijk mijn schuld